Matkavideo valmis... Lue lisää

MatkaFillari.com sivuston tarkoitus on kerätä mahdollisimman paljon tietoa polkupyörämatkailusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tarkoitus olisi että kaikki lukijat asiasta jotain tietävät saisivat osallistua näiden sivujen rakentamiseen. Toivon että tänne saataisiin sellainen tietopaketti matkaa ensikertaa suunnitteleville, ja miksipäs ei myös vinkkejä ja neuvoja jo kokeneemmillekin alan harrastajille.

Kevät 2010 ja pitkä matka halki Euroopan oli omalla tavallaan raskas, mutta antoisa. Matka alkoi toukokuun alussa kotoani ja matkan määränpää piti olla Ateena. Tuo määränpää jäi saavuttamatta. Laskin ennen matkaa että kokonaismatkaa Tammelasta Ateenaan kertyisi noin 4000 kilometriä, mutta arvio matkan pituudesta meni pahasti pieleen. Päätin matkani Kroatiaan, Splittin. Matkaa kertyi noin 3600 km. Matkaa Splitistä olisi ollut vielä Ateenaan ainakin 1300 kilometriä. Matkaan varattu aika loppui ja kilometrit tuli täyteen. En todellakaan ole pettynyt vaikka Ateena jäikin saavuttamatta.

Uusi polkupyörä matka, kesällä 2013 on jo suunnitteilla. Matka suuntautuu taasen jonnekin päin eurooppaa, mutta tarkempaa reittiä ei ole vielä vahvistettu. Matkan luonne myös muuttuu sillä saan matkalleni nyt ensimmäistä kertaa, matkakumppanin.

Vaimoni lähtee mukaani matkalle. Hänelle tämä matka, tulee olemaan ensimmäinen pyöräily kokemus ulkomailla. Tästä syystä matkan mitta tulee pysymään myös kohtuullisena.

Reissua odotellen, Jarkko Lindholm

Kiitoksia matkani, tukijoille ja Sponsoreille!

Ilman teidän tukea en olisi matkaani voinut toteuttaa.

KIITOS KAIKILLE